1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fix In Progress Chromium errors

Discussion in 'Bug Reports' started by PandaSage, May 13, 2018.

  1. PandaSage

    PandaSage Member

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    28
    *In theater when video loaded from animetwist*

    [ERROR] gamemodes/cinema/gamemode/modules/theater/cl_draw.lua:695: attempt to concatenate a nil value
    1. fn - gamemodes/cinema/gamemode/modules/theater/cl_draw.lua:695
    2. unknown - addons/ulib/lua/ulib/shared/hook.lua:109

    *left theater room and re-entered*

    AWESOMIUM: Initialized instance for theater screen

    [ERROR] TheaterServiceCLData:66: attempt to index a nil value
    1. unknown - TheaterServiceCLData:66

    Weird buffer from hell that never ends. It works after I left the room and came back. Also it synced really fast which is nice. But here are some fun errors to look at!


    p.s. sometimes leaving and coming back isnt enough and I have to restart gmod/my entire laptop cause the screen stays black
     
    Last edited: May 13, 2018
  2. WinterPhoenix96

    WinterPhoenix96 Founder/Lead Developer Staff Member Founder/Lead Developer

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    578
    Likes Received:
    211
    Can you let me know if this still happens? I made some tweaks that should have fixed it.
     
  3. PandaSage

    PandaSage Member

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    28
  4. PandaSage

    PandaSage Member

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    28
    [ERROR] gamemodes/cinema/gamemode/modules/theater/cl_draw.lua:741: attempt to concatenate a nil value
    1. fn - gamemodes/cinema/gamemode/modules/theater/cl_draw.lua:741
    2. unknown - addons/ulib/lua/ulib/shared/hook.lua:109


    [ERROR] gamemodes/cinema/gamemode/modules/theater/cl_draw.lua:741: attempt to concatenate a nil value
    1. fn - gamemodes/cinema/gamemode/modules/theater/cl_draw.lua:741
    2. unknown - addons/ulib/lua/ulib/shared/hook.lua:109

    This spams console every 20 seconds or so to the point that all history in console is lost and filled with that error within 2 seconds of entering the theater. The information tab at bottom left is greyed out. However, the video is playing without any problems. Will expand upon further experimentation if needed but the videos ARE playing properly.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    After exiting and re-entering the theater I get this error:


    AWESOMIUM: Initialized instance for theater screen

    [ERROR] TheaterServiceCLData:66: attempt to index a nil value
    1. unknown - TheaterServiceCLData:66

    However, the bottom left corner now displays information properly, the video works properly, and it does not continue to create errors in console
     
    Last edited: May 21, 2018 at 3:41 PM
    Sophie-bear likes this.